Search This Blog

Bootcamp vs. Blogwalking

Bismillahi Rahmani Rahim ..


Tetibe rasa gatal tangan nak menaip .Sebenarnye tengah BOOTCAMP ICND2 ni .Tapi sambil tue belogwalking jap .http://www.smileycodes.info

Yer la dah lame pon tak update blog disebabkan oleh masalah line celcom yang tak bape nak ade (sory celcomhttp://www.smileycodes.info) . Sebenarnye saya cume rajin berblogwalking jek. Slalu bace blog orang tanpa tapi tak la pulak letak kat shoutbox ayat2 cam contoh :-

1 - "blogwalking here ! follo saye balik" (HHHaaaa ! ni memang saye follo balik belog mereka)
2 - "Singgah sini" (http://www.smileycodes.info kengkadang terasa cam kedai kopi lak men singgah2)
3 - "datang melawat jap"  (http://www.smileycodes.info tak kesah la walau sesaat pon dikira jugak okey)
4 - "nice blog"  ( walaupon sebenarnye tak nice ponhttp://www.smileycodes.info)

dan memacam lagi la yang slalu ade ditulis kat shoutbox .
Tapi bagi sesape yang suka tinggalkan pesanan kat shoutbox saye memang saye suka pegi tengok belog die .
Tak kesah la ape2 pon yang korang tulis kat shoutbox tue .

Nak taw sebab ape ?? 

sebab korang rajin datang tengok belog yang tak seberapa ni & sebab belog korang cumilllll cummilll belaka ! seyes ! tak tipu ..http://www.smileycodes.info