Search This Blog

Meatball Ikea Yang Best

Sebab sekarang mood rajin meng'update' belog yang dah lame sangat tak di'update'.. So entry kali nie tentang Darjeeling yang first time pegi makan meatball kat Ikea Damansara (maklumla orang kampung). Okie, sebenarnya dah lama dengar orang citer pasal meatball nih tapi Darjeeling tak berkesempatan lagi nak try. Maklumla...kerja kat kuantan dulu mana ada benda alah ni. Start pindah kat Selangor ni lah yang bermacam-macam benda ada.

Nak dijadikan cerita, housemate Darjeeling la yang bawak pegi makan benda alah ni. Wah fisrt time masuk Ikea yang memang best gilerrrr. Darjeeling memang minat decoration rumah.

Deco Simple and peace


Ha..ni bagi Darjeeling deco 'Simple and Peace' sebab tak serabut dengan color pelangi bagai. Nice for small place jugak.

Eh..topik utama, MEATBALL !! okie tengok gambar ni...

Snap! Meatball Ikea

ahaha...amacam? nampak best kan! memang high call with cheaper cost. (nak gi makan kat hotel tu mahal sangat)

licin kami makan

Okie..stakat ni jek la citer pasal Darjeeling dan Meatball..huhu banyak lagi citer pasni(kalo rajin and ada masa untuk citer)...bubye..