Search This Blog

Cerita Sehari Sebelum Kahwin

Happy Wedding Nurul Jannah & Farid Izzudin. From us Geng Bas Skolah!

 Salam satu blogger sume!

Amboi tajuk kemain. Padehal bukan tuan blog yang kawen.
Maklum ler excited gituh BFF kawen.

Mood nak upload gambar kenduri kawen bestfriend and one day before hari perkahwinan die.


ok dalam ni cuma gambar kami berempat. (Calerluna, Hidayu, Sulia, Asma)#pengantin takde waktu ni.
Kitorang wat perancangan untuk sediakan photobooth surprise untuk majlis BFF kitorang tanpa pengetahuan die.



Kak long Jannah

Credit to Photobooth Indah Wedding. Korang boleh tengok FB photobooth IndahWedding. Kak Umi yang sangat sporting!.

Haha..mana pengantin. Rilex la..watak utama slalu kuar last2. Now I present my bestfriend wedding.

Malam Nikah


Ummie kamiiiii

Berpeluh menunggu

Candid

Haha... Luna punya gambar takde sebab jadi photographer kan malam tuh. So time sebelum nikah jek la yang ada.
CalerLuna bidan terjun gubah bunga tangan sebab tertinggal.


Nih la pengantin masa reception wedding.  


Hot meletops geng bas skolah. haha * Luna xde dalam gamabr lagi


Ex-Maahd dulu kala. Satu batch.


Hidayu mintak amik gambar ni.

So that all for our first bestfriend yang melangkah ke alam perkahwinan. Our prayer that this love will never end. Will be forever and ever till jannah. Insyaallah!