Search This Blog

Mood Photo shoot bertema sweet sweet

Assalamualaikum semua reader. (tak tahu ada reader dok..lalala)

Kali ni mood meng'update' hasil snapping and editing dari Luna.
Saje la kan memenuhi kehendak dan keminatan yang dah lama tak diikutkan sebab kekangan masa.

Ni edit guna aviary aplikasi dari Google Play

Ni edit guna Photoshop Express dari Google Play

Ni Gambar before edit masa kena standby malam pulak tambah takde keja *free time*
Ni la hasilnya...edit ngan PicsArt dari Google Play

 And after almost a month without any picture taken. So, masa balik kampung minggu lepas.
Luna bukak almari and found my precious present given while I'm graduate from my diploma dulu.

Dan inilah hasilnya selepas Luna edit.
My treasure present from my closed friend. 
Luna simpan kat kampung sebab macam orang cakap la..
Benda istimewa tempatnya pon mestilah istimewa.
Tempat paling istimewa dan paling menenengkan Luna adalah rumah Mak Ayah Luna.
Syurga dunia yang Allah kurniakan. Alhamdulillah.
Dia juga istemewa since Allah datangkan sekejap untuk Luna kenal.

Even that person is no longer contact me but I'm glad and bersyukur.
Kerana Luna percaya Allah akan datangkan dia seseorang yang jauh lebih baik dan lebih memahami.
Because I'm not good enough to stand by your side sebagai sahabat. Sorry :((

Luna treasure this present till the end as proven yang Allah pernah datangkan dia kepada Luna untuk bersahabat dan akan kekal sebagai sahabat dalam hati. Inshaallah.

So now, memang segala gambar yang Luna amik mempunyai cerita dan expresi tersendiri.
*Even I'm not professional photographer. lalala....*


Ok la..saja nak tunjuk gambar-gambar istimewa kat korang. *pasan betol istimewa...puihhh*