Search This Blog

Jom BerForum: SyoknyerBlogging v2 Launch Today!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.

Ahha..meh sini adik, kakak, tuan puan yang comel-comel belaka. Nak bagitau ni yang forum untuk blogger lama dan baru dah pon Launch tadi..!

Syoknyerblogging v2 dah di ACTIVE kan kembali..!!!!!in love milk bottle

Jom semua kite serbu SB sebab ada cadangan yang nak wat gathering la, nak berholiday la, nak chit-chat la kat forum ni. Jom la korang-korang. Kite saling kenal mengenali walaupon tak kenal muka kan. Tapi itu tak penting, yang penting mengeratkan silaturahim sesama insan.

Luna dah register dah. Awal lagi u'olls. Ahahaha (catat rekod). ahaaah onion headLagipun Luna tak bape nak reti sangat bab blogging nih. Follower pon tak ramai lagi. So boleh la kongsi tips berbelog kat forum Syoknyerblogging v2 nih.admire2 onion head



p/s: excited terlebih sampai tak ley nak tido !! crazy monkey 039