Search This Blog

Syoknyerr Blogging : Misi mengumpul kembali ahli !

Assalamualaikum dan salam weekend untuk semua..!

Haha..sape penah join Syoknyerr Blogging macam dalam gambar kat bawah nih?.



Okie..malam tadi tengah dok bukak blog orang tetibe teringat kat Forum SB nih. Moment yang tak boleh nak lupa sebab members dalam SB ni sangat sangat la giler sporting..!

So datang idea nak menghidupkan kembali suasana berforum dan berblogging. Saya pm FB thalhah suh dier activekan balik forum. Dan jawapannya........

SETUJU!

Tapi kena kumpulkan balik sekurang-kurangnya 5 orang ahli untuk jaga forum. Korang tengok la dalam FB Thalhah . So saya nak buat sesi pencarian ahli-ahli lama SB dan mengalukan ahli-ahli baru SB untuk 'join da club'..

Orait so skarang sesi Invitation members SB dulu :-



p/s: Kali nih kalo forum berjaya dibukak, saya cadang nak wat gathering ngan kawan-kawan alam maya nih. Amacam?. hoho (daydream)..hoyeahhh!