Search This Blog

contact number MSC Malaysia Job Camp




attention to all my classmate DNS 6B... 
Sesapa yang nak joinhttp://www.smileycodes.info MDec dalam program MSC Malaysia Job Camps (JC) yang di anjurkan oleh MSC Malaysia yang datang bagi penerangan khas ari tu http://www.smileycodes.info.. bagi sesapa yang nak contact persOn yang terlibat, kat bawah ni ade senarai number contact mereka .. AND untuk pengetahuan korang jugak Cisco Certified Network Associate (CCNA) pOn ade prOgram khas taw http://www.smileycodes.infothat mean bidang kita sebagai NETWORKER mempunyai permintaan tinggi dipasaran..mane tau rezekihttp://www.smileycodes.info tup..tup..dpt kerja ngan MSC Malaysia or else cOmpany network yang Bigger lagi kan...cewahh!