Search This Blog

Menyiapkan Prototype Network Design Project

Dah 2 minggu progress project ni, dari mula-mula design network sampai bina prototype
semua ni untuk group darjeeling for subject Net.Design
Fuuhh!! penat tu memng penat, penin pikir design yang terbaik sampai kengkadang tak dapat tido malam
Tapi pasal nak dapat A++ tu la dok huru-hara menyiapkan benda alah ni

 -gambaran 60% dalam progress-

-ni dari sisi pintu masuk company-


p/s: Penat taw potong mountain board and dirikan dinding-dinding ni..tapi best sebab saya buat sama-sama dengan sahabat saya iemah and nazurah yang comell...sooo cute bangunan ni cam group ni jugak..hehe 
Insyaallah mybe akan ciap dalam masa terdekat ni jugak..satu pengalaman yang tak dapat dilupakan sebab ni la masenye nak jadik architect kan..huhu