Search This Blog

On the way

Assalamualaikum w.b.t
selamat tengah ari semua, tengah masak lunch ke just makan kat luar? Bagi yang rajin memang masak lunch sendiri kan, tapi bagi yang busy ngan keje @ anything else memang makan kat luar menjadi pilihan kan..
Sebenarnya takde ape yang nak diceritakan. 
Nothing special pada hari ni, just maybe tired kot sebab skarang dalam kereta On The Way ke TAR College,Shah alam.
Buat ape? haha..saya kena join Competation. Tanggungjawab kena laksanakan betol tak?.
Takde ape yang nak dikongsi hari ni just nak bercerita saja.
Dah lama tak bercerita dibelog sendiri.
Tak sempat nak bercerita pon.
Masa tak pernah cukup untuk diluangkan didepan lappyBunny ni.
Dengan Final Project yang tak siap lagi.
Dengan study for exam tak sedia lagi.
Muet pon tak ready apa-apa lagi.
Semuanya serentak.
Tapi mak pesan kat saya, "Insyaallah semua akan berjalan lancar. Berdoa dan bertawakkal pada Yang ESA"
Betol apa yang mak kata tu.
Insyaallah semua akan oke.Semua akan selamat.
Just believe Allah be by my side.
Allah always be there.
Inside my heart and soul.
Apa pon doakan kami selamat sampai dan membawa balik kejayaan.
Terima kasih bagi semua yang memberi skongan moral.
aspecially for all my bestfriend.