Search This Blog

500 BLOG! - contest lagi !

ok aq join contest yg ke-2 aq
ben ashaari yang anjurkan contest ni .. 
name ashaari tu cam name ayah sy la ..

jom join sesame .. 
kalo nak taw lebih klik SINI

serba sedikit mengenai diri dan tujuan jadi blogger

i'm simple , friendly , outgoing .. suka berkawan dan mencari kawan (tak kesah la kawan tu jenis cam mane), serius in study sebab sy ni ade hobby membaca (tak kira la ape pon janji yang boley sy baca)
but sy tak suka orang taw banyak sangat tetang sy .. hehe

nape sy mula jadi blogger ? sebab yang utama nye adalah nak mencari kawan seramai mungkin .. 1st tu sy da wat blog tapi sy tak aktif pon  .. but now atas kerana mencuba benda baru (benda baru bagi sy la) .. so sy mulakan 1 agi hobby baru = blogging ..  so i2 la tujuan sy mem'blog'kan dri sy .. hihihih