Search This Blog

" First Contest by Adam Haiqal"

join contest agi ! 
contest kali ni di anjurkan oleh 





                              Sweet Memory 2010                                                          
kalo diikOtkan memang banyak kenangan manis mase taOn 2010 , antara yang tak ley lupa adalah bersama ngan geng DNS di pOly .. oh! Sweet .. nie mase gambar dinner raya!









                         AZAM TAHUN BARU 2011   !!                                              

 

hahah...lepas jek gaduate nie...carik duet & kumpOl dalam mase 6 bulan & nak amik keta nie !!

wahahha ... nak , mesti dan PASTI dapat !










**aq da penuhi segala syarat yang diminta so,aq nak tag kengkawan aq ni
p/s : korang jgn marah ea...hehhe **



Syarat-syarat contest ni: 
  1. Mesti lah follow blog Adam Haiqal.
  2. Ambil gambar kat atas ni dan buatkan 1 entry pasal Contest Adam Haiqal nih.
  3. Ceritakan lah apa kenangan korang sepanjang tahun 2010 dan buat list azam korang bagi tahun 2011.Lebih menarik kalau sertakan gambar-gambar kenangan tu(*tambahan idea)
  4. sila tinggalkan link korang dekat MANA-MANA ENTRY Adam okay?
  5. Dan boleh tagged member.*jika mahu*
  6. Oh ye.Tajuk entry korang, " First Contest by Adam Haiqal"