Search This Blog

esOk ari ISNIN dah !!!

esok da start la waktu2 yang memenatkan untuk minggu ni .. kena gi klas, kena ciapkan kerja , kena buat ape yang patut .. hurmmm... tapi memang la kan, dah name pon aq ni student agi memang benda2 cam ni tak lari dari jadual harian aq dan sesiapa yang begelar student .. cuma bezanye aq kat IPTA takyah pakai uniform skolah
hahaha .. petang ni aq free lagi nak mem 'blog' kan diri aq .. malam nie aq kena study !
bile waktu2 tak cuti ni aq memang susah nak tidoq malam .. ibarat kengkawan aq cakap .. aq ni ble malam same la status ngan burung antu (hahaa..sbb aq mmg ssh nak lelap mata)..so takde ape yang menarik untuk n3 ni rse nye .. hahha skunk dalam otak aq ni STUDY..STUDY..STUDY..ST..U..uu..dyy....zzzzZZZZZ