Search This Blog

Bathroom Yang Pelik Dan Creative

DarjeelingSketch tertarik dengan gambar-gambar bilik air (bathroom) yang rasenye Peh! pelik2...
yela ape tak pelik, memacam bentuk bathroom ade melambangkan betapa bestnye tampat diorang even bathroom pon dah macam castle ..Fuh! memang caya la sape yang kat umah dia ada bathroom cam ni...

Demeure de la Vignole, France


The Standard, Downtown Los Angeles


OI Malo, Kenya


Anna Hotel, Germany


Jake's Boutique Resort, Jamaica


Coco Palm Bodhu Hithi, Maldives

haha..lepas ni sape yang rasa nak decorate rumah, ape kata korang decorate bathroom gak.. pas penat balik kerja or study ley relax2 kat bathroom korang lelama kan .. tapi tak elok la sebab cantik sangat office syaitan.. wahaha selamat mencuba la pada sape yang nak cuba!