Search This Blog

Berat Blog Seorang Aku


Ha sebenarnya ni la sebab darjeeling modified template blog pada yang baru ni .. kalau sebelum ni darjeeling punya blog .. mak aih ! kalau orang 1st time bukak memang orang tu akan cakap "nie pertama dan terakhir la aku bukak blog budak ni" .. yela sebab blog darjeeling lambat sgt bukak & berat .. so kali ni walau pon tak berjaya wat under 100kb but at least tak de la lebih2 sampai beribu2 kb kan .. 

kalau korang nak jugak kira berat belog korang boley link kat Website Speed Test nie.. senang jek
1st step korang bukak  Website Speed Test lepas tu copy korang punya url belog and paste kat kotak yang disediakan and last sekali klik button check!  dan dia akan kira berat belog korang .. have a nice try .. 



p/s : jangan ingat belog takde penimbang..hehe bukan kita jek kena stay berat badan .. blog pon kena gak ..so check it out!